Kwaliteitsvolle aluminium constructies

Alunata bvbaAlunata BVBA is een jong dynamisch bedrijf opgericht in augustus 2008 en gespecialiseerd in maatwerk van aluminium constructies, zoals serres, terrasoverkappingen, veranda's en orangerieën. Door onze passie en ambitie kent Alunata een constante groei: de beschikbare werkruimte werd intussen flink uitgebreid en er werd extra personeel tewerkgesteld. Al vanaf de eerste dagen is onze firma gevestigd in de Teugelveldstraat in Schalkhoven in Belgisch Limburg. Deze strategische ligging in de driekhoek van Hasselt, Genk en Tongeren en kort bij de Duitse en Nederlandse grens, geeft de mogelijkheid om in korte tijd bij de klanten te geraken.

Over de zaakvoerders

Alunata wordt in eigen beheer geleid door zaakvoerder Koen Van Cann samen met zijn vrouw Karen Olaerts.

Koen studeerde af als CNC programmeur aan het Damiaaninstituut in Aarschot. Na zijn studies deed hij zijn ervaringen als serre-, afdak- en verandabouwer op. Nu kan hij al bouwen op meer 22 jaar ervaring. Als meewerkende baas, zowel in het atelier als administratief, is hij nauw betrokken bij alle processen op de werkvloer.

Goede sfeer binnen het bedrijf

Naast de zaakvoerders zijn er nog 4 personen bij Alunata in dienst die instaan voor de productie en administratie.

Binnen de firma wordt gewerkt in fijne familiale sfeer waar elke medewerker een onmisbare schakel is.

De goede groepssfeer wordt bekrachtigd tijdens verscheidene personeelsactiviteiten. Zo kunnen onze werknemers elkaar ook buiten de werkomgeving beter leren kennen. De tevredenheid van onze medewerkers ligt ons nauw aan het hart!

Maximale klanttevredenheid

Dag na dag streven wij naar een maximale tevredenheid bij u, onze klant. We luisteren aandachtig naar uw wensen en beantwoorden graag al uw vragen. Door onze persoonlijke aanpak en het gebruiken van hoog kwalitatieve materialen, geven wij dan de definitieve vorm aan uw dromen en wensen. Want als klant staat u bij ons altijd centraal!

 

 

Back to Top