Bescherm uw groenten en fruit met een stevige serre

Wanneer tuinieren een passie is

Tuinieren is voor velen een echte passie. En iedereen teelt groenten en planten in andere omstandigheden. Maar alle tuinierders hebben één ding gemeen: een goede serre is zeker geen overbodige luxe. Want hoe beperkt of uitgebreid uw teelt ook is, u wilt graag dat ze beschermd wordt tegen extreme temperaturen en dat uw groenten en planten in stabiele omstandigheden kunnen groeien.

Serres groot en klein op maat

De Serre-lijn is de meest veelzijdige van ons aanbod:
• Wij bieden u de beste prijs-kwaliteitverhouding aan.
• Iedere serre is vervaardigd uit aluminium in combinatie met tuinbouwglas, veiligheidsglas of polycarbonaat.
• Wij hebben serres voor kleinere tuinen met een beperkte ruimte tot serres met een groot kweekoppervlak.
• Doordat elke serre maatwerk is, zijn ze stuk voor stuk uniek, zo past ze precies zoals u het wil in uw tuin. 

Strak tot romantisch

Bij ons heeft u ook een keuze in tal van stijlen: van heel strak tot heerlijk romantisch. De serre is verkrijgbaar in brut aluminium of een kleur naar keuze.  U kunt uw serre verder uitrusten met een raamopener of een schaduwdoek.

Bij Alunata hebben we 2 soorten serres:
• Enkel glas serre: de aluminium profielen worden gecombineerd met enkel glas.
• Tropic serre: de aluminium profielen worden gecombineerd met dubbel glas of 16mm polycarbonaat in het dak en dubbel glas in zijwanden. Deze serres hebben een hogere isolatiewaarde.

Verschillende functies

De serres kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. In de eerste plaats is een serre bedoeld om planten en groenten in te kweken. Maar u kunt uw serreconstructie ook als een extra ruimte bij uw woning inrichten. Bijvoorbeeld als een buitenkeuken of een plaats voor uw jacuzzi. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat een serre minder thermisch geïsoleerd is dan een veranda. Voor alle vragen hieromtrent staan we voor u te uwer beschikking.

Orangerie

Een serre dient niet meer enkel om vorstgevoelige planten in te beschermen tijdens de kille wintermaanden. Ondertussen kreeg het een nieuwe functie als ontmoetings- en ontspanningsruimte.

Door zijn open uitstraling kunt u volop van uw tuin en zijn inwoners genieten. Het is ook een ideale ruimte om er een jacuzzi onder te brengen of een overdekt speelplaats voor de kinderen van te maken.

Wat de uitvoering betreft, zijn er talrijke mogelijkheden naargelang uw persoonlijke wensen.

Back to Top