Geniet optimaal van uw tuin met een veranda

UW TUIN KRIJGT EEN MEERWAARDE MET EEN VERANDA

krul

Als u maximaal wilt genieten van uw tuin, ook in de winter, is een veranda ideaal. U krijgt een mooi zicht op de tuin en uw woning is veel meer waard met een wintertuin. Alle veranda’s van Alunata zijn van aluminium en worden op maat gemaakt.

Hierbij kiest u gewoon zelf de uitvoering. Kiest u voor schuifdeuren of openslaande deuren? Het kan allemaal. Ook voor het dak heeft u verschillende mogelijkheden. Wij zijn vooral bekend voor onze veranda’s met plat dak en lichtkoepel. Hierbij heeft u de mogelijkheid om airco te installeren. Zo blijft uw veranda altijd perfect op de gewenste temperatuur. Zaakvoerder Koen Van Cann ziet persoonlijk toe op het productieproces van uw veranda. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk.

UW VERANDA ALS EXTRA LEEFRUIMTE

krul

Een wintertuin is een extra woonruimte. U kunt er een volwaardige zit- of eethoek installeren. Of wat denkt u van een kantoorruimte, een hobbykamer of een extra werkruimte? Alles is mogelijk. De veranda’s van Alunata zijn kwaliteitsvol en stralen klasse uit.

Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden en diverse stijlen. Zo kiest u de wintertuin die volledig bij uw woning en levensstijl past. U krijgt een uitgebreide offerte en de productie van uw veranda vraagt niet veel tijd. Wij hebben veel profielen in voorraad waardoor wij meteen na de bestelling tot de productie overgaan. We spreken een installatiedatum af en uiteraard komen wij netjes op tijd de veranda installeren. Op die manier kunt u zeer kort na de bestelling van uw veranda genieten.

Wilt u meer weten over onze veranda’s?
Vraag nu inlichtingen of een offerte via telefoon of mail.