top of page

TERRASOVERKAPPINGEN: ONDERHOUDSVRIJ, STERK EN STIJLVOL

EEN TERRASOVERKAPPING: TALLOZE MOGELIJKHEDEN

krul

Een terrasoverkapping in uw tuin of aan uw huis biedt u heel wat mogelijkheden, ook op regenachtige dagen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige plek om te eten of om tot rust te komen, het stockeren van uw tuinmateriaal of het installeren van een barbecue of buitenkeuken. U kunt er ook speeltuigen voor de kinderen plaatsen of een gezellige tuinbar of barbecue in installeren. Alunata biedt u verschillende soorten aluminium afdaken. Wij volgen altijd de nieuwe trends en werken enkel met de laatste nieuwe technologieën. Zo heeft u tegenwoordig overkappingen waarbij de palen heel ver uit elkaar staan. Dit is bijvoorbeeld zeer interessant als u een aluminium afdak als carport wenst te gebruiken. Of indien uw terrasoverkapping aan een groot venster aansluit. Zo verstoren de palen het zicht op uw tuin niet.

terrasoverkapping
terrasoverkapping

VOOR ELKE WONING EEN GESCHIKTE TERRASOVERKAPPING

krul

Een overkapping in de tuin moet perfect bij uw woning passen. U kiest bijvoorbeeld zelf het type, de kleur van de palen en de goot. Er bestaan strakke uitvoeringen of meer traditionele overkappingen. Aan u de keuze. U kunt ze perfect laten aansluiten bij de tuinmeubelen die u er plaatst of bij de kleur en stijl van uw ramen en deuren. Uw aluminium terrasoverkapping wordt altijd volledig op maat gemaakt. Het lijkt alsof het al van bij het begin bij uw huis hoort. En wist u dat de terrasoverkappingen van Alunata volledig onderhoudsvrij zijn?

Ook dit is belangrijk om te weten. U hoeft ze enkel om de zoveel tijd eens met de tuinslang schoon te maken om bladeren of stof weg te halen. Eenvoudig, toch?

Wilt u meer info of een offerte voor uw terrasoverkapping? Contacteer ons dan telefonisch, stuur ons een mail of neem contact op via deze website.

bottom of page