top of page

ZONWERING EN SCREENS: REGEL ZELF HET ZONLICHT

CREËER EEN EXTRA LEEFRUIMTE MET UW ZONWERING OF SCREEN

krul

Dankzij zonweringen kunt u zelf bepalen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten. Voor zonweringen en screens werken wij samen met Harol. Zij bieden een perfecte service van het begin tot het einde en de screens en zonweringen hebben een 100% kwaliteitsgarantie. De zonweringen en screens van Alunata zijn stuk voor stuk op maat gemaakt. U bepaalt niet alleen de afmetingen maar ook de kleur. Wist u dat wij ruim driehonderd verschillende kleuren ter beschikking hebben en dit zonder meerprijs?! Zo kunt u uw zonnewering laten aansluiten bij het type muur waartegen het komt of kiezen in functie van uw ramen en deuren. De doeken zijn van superieure kwaliteit. U mag kiezen tussen tussen horizontale screens met een knikarmsysteem dat uw terras koel houdt, verticale screens waarbij u toch nog zicht heeft op uw tuin en aangepaste verandazonneweringen. Het grote voordeel van een zonnescherm is dat u hiermee een extra buitenkamer creëert. U heeft niet langer last van zon of uv-straling.

zonwering
zonwering

MAAK HET UZELF MAKKELIJK MET EEN AUTOMATISCHE ZONWERING

krul

Wij bieden elektrische zonneschermen aan. Ze zijn heel eenvoudig door iedereen te bedienen. Met een enkele druk op de knop bedient u het scherm. Zo stelt u op een paar seconden tijd de zon- en lichtinval in en dit precies zoals u dit zelf wenst. Alunata volgt de laatste technieken op de voet en gaat mee met zijn tijd. Daarom vindt u in ons gamma ook zonneweringen die bediend worden met het automatische geïntegreerd Home Motion besturingssysteem van Somfy.

Wilt u meer informatie of wenst u een offerte voor uw zonnewering of screen? Laat het ons weten via telefoon, mail of via onze website.

bottom of page