top of page

S20 VOLGLAZEN SCHUIFWANDEN: STIJLVOL EN OPTIMAAL ZICHT

S20 VOLGLAZEN SCHUIFWANDEN: KWALITEIT AAN SCHERPE PRIJZEN

krul

Bent u op zoek naar glazen schuifwanden voor uw terras? Alunata heeft kwaliteitsvolle en tegelijk zeer aangenaam geprijsde S20 volglazen schuifwanden. Dit type schuiframen zorgt ervoor dat u een maximaal zicht hebt op uw tuin of op de omgeving. De profielen zijn zeer subtiel verwerkt en verstoren het zicht niet. Ook het beslag van de schuiframen is zeer subtiel aangebracht. Voor het sluiten kunt u kiezen tussen een zijsluiting met slot of een haaksluiting die met een hendel wordt bediend. De rails kunnen in de grond worden aangebracht. Dit geeft een nog strakkere look en zo heeft u ook geen overstap tussen binnen en buiten. S20 is een niet geïsoleerd type van glas. De wielen zijn van RVS en het loopvlak is van nylon. Dit geeft een bijna geruisloze loop van de wielen. Deze schuifwanden sluiten minder goed af dan een veranda, maar beschermen u toch optimaal tegen wind en regen.

volglazen schuifwand

Wij werken samen met de kwaliteitsvolle

profielen van Van Beveren Aluminium.

volglazen schuifwand

KIES UW EIGEN STIJL

krul

Bij Alunata heeft u vele mogelijkheden en een ruime keuze aan volglazen schuifwanden. U kunt zelf het materiaal kiezen, gaande van RVS tot geanodiseerd aluminium. Daarnaast kiest u de kleur van de profielen. Er zijn heel wat RAL-kleuren te verkrijgen. Op die manier laat u uw schuifwanden perfect aansluiten bij uw huis en de omgeving, maar ook bij uw eigen stijl.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte voor een S20 volglazen schuifwand bij u thuis? Laat het ons weten via telefoon, per mail of via deze website.

bottom of page