top of page

EEN SERRE IN UW TUIN? PUUR GENIETEN VAN TUINIEREN!

SERRES VAN ALUNATA: OPTIMAAL TUINIEREN

krul

Alunata heeft jaren ervaring in serrebouw en kan u als geen ander adviseren in welke serre het meest geschikt is voor u. De bedoeling is dat u een optimaal oppervlak voor tuinieren bekomt in uw serre. Uw groenten en fruit krijgen een perfecte bescherming zodat u een zo groot mogelijke oogst heeft. Bovendien hebben onze serres een zeer open uitstraling zodat u ook in uw serre van uw tuin, de fauna en de flora kunt genieten. Wij bieden serres aan voor zeer democratische prijzen. Zo vindt iedereen die van tuinieren houdt bij ons een serre binnen zijn budget.

serre {company_name]
serre Alunata

SERRES IN DIVERSE UITVOERINGEN EN AFMETINGEN

krul

De serres van Alunata worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast kiest u voor een strakke moderne stijl of voor een meer romantische uitvoering. Wij voeren uw serre uit in aluminium en dit in combinatie met veiligheidsglas, tuinbouwglas of polycarbonaat. U heeft keuze tussen enkel glas of dubbel glas in het dak en de zijwanden.

Een serre met dubbel glas is iets duurder maar heeft een hogere isolatiewaarde. Naast tuinieren kunt u uw serre ook gebruiken als aanbouwserre bij uw huis. U kunt er bijvoorbeeld een jacuzzi, sauna of zwembad in installeren. Of wat denkt u van een veilige en aangename buitenspeelplaats voor de kinderen?

Nota hierbij: een serre is minder thermisch geïsoleerd dan een veranda. Daarover geven wij graag alle inlichtingen.

Wilt u informatie of een offerte voor een op maat gemaakte serre? Contacteer ons dan nu.

bottom of page